Wij zoeken een Technisch applicatiebeheerder 

"Door jou draaien onze bedrijfsapplicaties vlekkenloos"  

Ga jij als technisch applicatiebeheerder samen met jouw afdeling zorgen voor het maximale succes van onze business? Voel jij de verantwoordelijkheid voor het optimaal functioneren van onze bedrijfsapplicaties? Ben je gedreven om projecten succesvol te laten verlopen? Dan zoeken wij jou! 

Wat ga jij doen?

Als technisch applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het zorgdragen van de beschikbaarheid, stabiliteit en performance. Je bent constant bezig met verbeteren en zorgt voor optimale aansluiting tot de wensen van de gebruiker. Je adviseert opdrachtgevers met betrekking tot applicatieketenvraagstukken. Ook opereer je als crisismanager. Je doet onderzoek naar technologische ontwikkelingen en voert de regie over de selectie, analyse en installaties tijdens nieuwe releases van applicaties.

Daarnaast bewaak en optimaliseer je de functionaliteit en performance van de omgeving. Je voert de operationele implementatie van de releases uit. 

Daarnaast ben je betrokken bij het voorbereiden van testplannen en voer je testactiviteiten uit. 

Als technisch applicatiebeheerder test je wijzigingen op applicaties, om binnen de functioneel en technisch gestelde kaders op te leveren. Je beheert systemen en processen met als doel deze zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je neemt deel aan verschillende IT-projecten. Je draagt kennis en ervaring over aan collega's en klanten en legt procedures vast.

Wie zoeken wij?

Voor de uitbereiding van ons ICT-team zijn wij op zoek naar een technisch applicatiebeheerder die verantwoordelijk is voor het optimaal functioneren van onze bedrijfsapplicaties.  

De ideale kandidaat is een gedreven en enthousiaste teamplayer. Je bent stressbestendig en werkt accuraat.  Je bent analytisch en in staat problemen snel te doorgronden. Je kun je prioriteiten stellen, hoofd en bijzaken onderscheiden. Ook ben je dienstverlenend en klantgericht. 

Daarnaast heb je:

  • HBO werk-en denkniveau 
  • Ervaring met technisch applicatiebeheer in een grote en complexe omgeving.
  • Kennis van SQL 
  • Kennis en ervaring met API koppelingen
  • Kennis van servicemanagement (ITIL/ASL/BiSL/ISM)
  • Ervaring met Microsoft Excel
  • Ervaring met Microsoft Windows Server producten

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie bij een ambitieus, dynamisch en professioneel bedrijf waar jij voldoende ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een markconform salaris, een resultaatafhankelijke winstdeling en een goede werksfeer. Er is ruimte voor studie, training en persoonlijke ontwikkeling. 

Wie zijn wij?

Data B. Mailservice is dé specialist in het digitaliseren van documentstromen, het versturen van fysieke post, maar ontzorgt klanten ook door het aanbieden van online betaalmogelijkheden. Wij zijn een dynamisch bedrijf en in samenwerking met onze dochteronderneming in Barcelona werken we continu aan innovaties. Het team van Data B. Mailservice bestaat uit enthousiaste professionals en werkt grotendeels vanuit het hoofdkantoor in Leek. Voor een groot aantal klanten verzorgen we iedere dag de digitale en fysieke documentstromen van ruwe data tot digitale of fysieke post. Dit varieert van het mailen en klaarzetten van digitale berichten in een beveiligde (DigiD) omgeving tot het printen en verzenden van fysieke poststukken. Ook ontwikkelen wij nieuwe producten in een complexe infrastructuur. Onze grote klantenkring bestaat onder andere uit overheidsinstanties, banken en grote verzekeringsmaatschappijen. Ook MKB, groothandels en drukkerijen weten ons te vinden. Wij streven continu naar vernieuwing en hoogwaardige kwaliteit om voor onze klant van grote toegevoegde waarde te zijn. Data B. staat voor kwaliteit en is ISO 9001, 14001, 27001 en ISAE 3402 type II gecertificeerd. 

Reageren?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan je cv met motivatiebrief naar Linda Prins-Daling, HR manager: l.prins@datab.nl

Solliciteer direct

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!