Pingl

maakt het u én uw debiteur gemakkelijk

Wilt u de kans op een snelle betaling van klant, burger of consument vergroten? Eenvoudig betaalverzoeken versturen en de drempel voor het afgeven van een automatische incasso verlagen? Pingl biedt uitkomst. Deze innovatieve betaaloplossing is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en organisaties die hun openstaande vorderingen op innovatieve en professionele wijze willen innen. 

De voordelen van Pingl

  • Verstuur betaalverzoeken handmatig of geautomatiseerd
  • Krijg real time inzicht in openstaande facturen
  • Verkrijg eenvoudig en snel machtigingen voor automatische incasso (E-mandates)
  • Bepaal zelf via welk kanaal u een betaalverzoek verstuurt
  • Incasseer grote bedragen in een handomdraai

Snelle betaling van facturen

Of het nu gaat om een factuur, herinnering of aanslagbiljet: Pingl verlaagt de betaaldrempel en vergroot de betaalsnelheid. Zo verstuurt u eenvoudig betaalverzoeken of verzoeken tot het afgeven van een E-mandate. In een overzichtelijk dashboard ziet u real time en in één oogopslag welke facturen nog openstaan. Bovendien heeft u direct toegang tot de relevante klantinformatie. Vervolgens kunt u betaalverzoeken handmatig versturen, maar ook geautomatiseerd en in grote hoeveelheden tegelijkertijd. De manier waarop? Die bepaalt u zelf. Kies voor een betaalverzoek per SMS of via e-mail óf stuur betaalverzoeken per post of via een digitaal bericht in de berichtenbox van MijnOverheid. De kracht van verschillende kanalen met elkaar combineren? Geen enkel probleem.

Waarom Pingl? 

  • Eenvoudig grote bedragen innen

Als u een groot bedrag wilt innen, dan is een pinbetaling - vanwege het daglimiet - meestal geen optie. Ook in deze situaties is Pingl een betrouwbare, veilige en eenvoudige oplossing. Stuur een betaalverzoek via Pingl en uw debiteur hoeft enkel de instructies voor betaling te volgen.

  • Snel een iDEAL link versturen

Het grote voordeel van Pingl is dat uw betaalverzoeken zijn opgemaakt in de huisstijl van uw organisatie. Dat vergroot het vertrouwen van en de herkenning bij de ontvanger. De betaling verloopt veilig en snel via iDEAL en u ontvangt het bedrag direct en zonder tussenkomst van een derdenrekening, op uw rekening. Volg de transactie real time via voortgangsrapportages in een overzichtelijk dashboard. Zo ziet u direct of de betaling gestart is én of deze succesvol is afgerond.

  • Rechtsgeldig incassomachtigingen verkrijgen

Naast het gemak van iDeal betalingen, kunt u via Pingl eenvoudig verzoeken versturen tot het afgeven van een incassomachtiging. Met een incassomachtiging (E-mandate) geeft de debiteur aan dat u het openstaande bedrag automatisch van zijn of haar rekening mag afschrijven. De debiteur hoeft zelf geen acties uit te voeren en u bent verzekerd van een tijdige betaling. Dat zorgt voor een significante verbetering van het betaalgedrag van uw klanten. Een E-mandate is de enige rechtsgeldige manier om een digitale incassomachtiging te verkrijgen.

Voor wie?

U kunt Pingl inzetten voor het innen van facturen en aanslagen, maar ook voor het innen van contributie en entreegelden. Dat maakt de oplossing geschikt voor uiteenlopende bedrijven en instellingen: van overheid- tot mkb-organisatie en van vereniging tot onderwijsinstelling. Benieuwd hoe Pingl de betaaldrempel voor uw debiteuren verlaagd? Neem vrijblijvend contact met ons op, onze adviseurs denken graag met u mee. 

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op: 

Plan adviesgesprek

Toch liever meteen een offerte?

Vraag offerte aan