Wij zoeken een Medewerker Bedrijfsbureau

"Klantgericht en sterk in interne samenwerking"  

Vind je het leuk om in een dynamische omgeving te werken? Houd je ervan om samen te werken met verschillende afdelingen en een duurzame relatie met onze klanten op te bouwen? Ben je bovendien gedreven, betrokken en communicatief vaardig? Wij zijn op zoek naar een Medewerker Binnendienst die het vak verstaat en hier veel plezier en voldoening uithaalt.

Wat zoeken wij?

Je bent samen met je collega’s medeverantwoordelijk voor de benodigde acties die ertoe moeten leiden dat offertes definitieve orders worden. Hierbij ligt de nadruk op de administratieve ondersteuning zoals het opstellen van offertes, het adviseren van klanten, verschaffen van prijslijsten en andere klant specifieke informatie. Deze contacten vinden voornamelijk plaats via telefoon en email. Ook beheer je voorraadartikelen ten behoeve van de klanten en signaleer je tekorten bij de opdrachtgever. Kortom, je bent in staat een duurzame relatie met (potentiële) klanten op te bouwen en te onderhouden. Is een offerte definitief geworden dan draag je de gemaakte afspraken zo compleet mogelijk over aan de collega’s van de orderbegeleiding die vanaf daar de logistieke uitvoering van de order voor hun rekening nemen. We verwachten een pro actieve houding in je communicatie met klanten, accountmanagers en orderbegeleiding. Vanzelfsprekend ben je zeer administratief- communicatief aangelegd en heb je gevoel voor cijfers.

Wij zijn op zoek naar een enthousiasste en gedreven medewerker binnendienst om ons team te versterken. Als medewerker binnendienst speel je een cruciale rol in het onderscheiden van ons verkoopproces en het bieden van uitstekende service aan onze klanten. Onze ideale kandidaat is communicatief sterk, zowel schriftelijk als mondeling en in staat om klantrelaties op te bouwen en te onderhouden. 

Wat vragen wij?

 • Een afgeronde Hbo-opleiding
 • Je hebt affiniteit met automatiseringssystemen zoals Excel en ERP Pakketten
 • Begrijpt financiële administratieve processen
 • Je bent organisatorisch sterk en in staat hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden
 • Je bent flexibel en -bij calamiteiten- bereid ook buiten kantoortijden te werken
 • Je bent accuraat en hebt oog voor detail
 • Je hebt een goed analytisch vermogen vanwege onze grote digitale product portfolio 
 • Je stelt het belang van de klant centraal
 • Je bent gedreven en betrokken
 • Je hebt een hands-on-mentaliteit en bent oplossingsgericht

Wat bieden wij?

 • Uitstekend salaris- en arbeidsvoorwaarden
 • Reiskostenvergoeding
 • Een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling
 • De mogelijkheid om (intern) opleidingen te volgen
 • Een mooi bedrijfsrestaurant voor een goede lunch/maaltijd

Wie zijn wij?

Data B. Mailservice is dé specialist in het digitaliseren van documentstromen, het versturen van fysieke post, maar ontzorgt klanten ook door het aanbieden van online betaalmogelijkheden. Wij zijn een dynamisch bedrijf en in samenwerking met onze dochteronderneming in Barcelona werken we continu aan innovaties. Het team van Data B. Mailservice bestaat uit enthousiaste professionals en werkt grotendeels vanuit het hoofdkantoor in Leek. Voor een groot aantal klanten verzorgen we iedere dag de digitale en fysieke documentstromen van ruwe data tot digitale of fysieke post. Dit varieert van het mailen en klaarzetten van digitale berichten in een beveiligde (DigiD) omgeving tot het printen en verzenden van fysieke poststukken. Ook ontwikkelen wij nieuwe producten in een complexe infrastructuur. Onze grote klantenkring bestaat onder andere uit overheidsinstanties, banken en grote verzekeringsmaatschappijen. Ook MKB, groothandels en drukkerijen weten ons te vinden. Wij streven continu naar vernieuwing en hoogwaardige kwaliteit om voor onze klant van grote toegevoegde waarde te zijn. Data B. staat voor kwaliteit en is ISO 9001, 14001, 27001 en ISAE 3402 type II gecertificeerd.

Reageren?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan je cv met motivatiebrief naar Linda Prins-Daling, HR manager:  l.prins@datab.nl of 

Solliciteer direct

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!