Wij zoeken een IT Trainee

"Leergierig en gedreven door technologie" 

Heb jij net je diploma gehaald en heeft ICT je interesse? Wil je graag aan de slag in een dynamische ICT omgeving om daar werkervaring op te doen en jouw vaardigheden verder te ontwikkelen en uit te breiden?

Wat zoeken wij?

Je start als trainee met als doel je te bekwamen in de specifieke ICT-toepassingen en -processen binnen ons bedrijf. Hierbij gaat het met name om het ontwerpen en produceren van fysieke en digitale output voor onze klanten, op basis van door de klant aangeleverde data. Je krijgt belangrijke taken in het ontwikkeltraject van documentstromen en het productieproces. Voor het produceren van de output maak je gebruik van Inspire (Quandient)

Je speelt een belangrijke rol in het contact met onze klanten. Daarom ben je proactief en communiceer je op een goede en heldere manier met de klanten. Je vindt het leuk en prettig om onze klanten te helpen en daarbij zet jij jezelf volledig in om de doelen van onze klanten te realiseren.

Ook in de omgang met collega’s ben je flexibel en proactief, je denkt mee en kunt goed werken in teamverband om op die manier dagelijks onze (nieuwe) producten te verbeteren.

Wat vragen wij?

  • Bent een schoolverlater en hebt affiniteit met ICT
  • hebt een goede beheersing van de Engelse taal (spreken, lezen, schrijven)
  • bent nauwkeurig, flexibel, creatief, collegiaal en klantgericht
  • legt gemakkelijk contact en bent communicatief sterk
  • hebt een goed analytisch denkvermogen

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie bij een ambitieus, dynamisch en professioneel bedrijf waar jij voldoende ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Samen met jou stellen we een opleidingsprogramma vast met zowel intern als externe opleidingsmogelijkheden.

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een markconform salaris, een resultaatafhankelijke winstdeling en een goede werksfeer.

Wie zijn wij?

Data B. Mailservice is dé specialist in het digitaliseren van documentstromen, het versturen van fysieke post, maar ontzorgt klanten ook door het aanbieden van online betaalmogelijkheden. Wij zijn een dynamisch bedrijf en in samenwerking met onze dochteronderneming in Barcelona werken we continu aan innovaties. Het team van Data B. Mailservice bestaat uit enthousiaste professionals en werkt grotendeels vanuit het hoofdkantoor in Leek. Voor een groot aantal klanten verzorgen we iedere dag de digitale en fysieke documentstromen van ruwe data tot digitale of fysieke post. Dit varieert van het mailen en klaarzetten van digitale berichten in een beveiligde (DigiD) omgeving tot het printen en verzenden van fysieke poststukken. Ook ontwikkelen wij nieuwe producten in een complexe infrastructuur. Onze grote klantenkring bestaat onder andere uit overheidsinstanties, banken en grote verzekeringsmaatschappijen. Ook MKB, groothandels en drukkerijen weten ons te vinden. Wij streven continu naar vernieuwing en hoogwaardige kwaliteit om voor onze klant van grote toegevoegde waarde te zijn. Data B. staat voor kwaliteit en is ISO 9001, 14001, 27001 en ISAE 3402 type II gecertificeerd.

Reageren?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan je cv met motivatiebrief naar Linda Prins-Daling, HR Manager: l.prins@datab.nl of

Solliciteer direct

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!