Ben je op zoek naar een uitdagende baan of stage bij een dynamische organisatie? Dan is Data B. Mailservice B.V. zeker wat voor jou! Kom langs op de banenmarkt en bezoek onze gezellige zomerse kraam voor een praatje en iets lekkers op 13 juni in Leeuwarden.

Speednetwerken

Wil je in een korte tijd diverse bedrijven spreken en op een laagdrempelige manier in gesprek komen met mooie bedrijven, waaronder Data B. Mailservice, schrijf je dan in voor speednetwerken. De gesprekken duren ongeveer 2 minuten per bedrijf. Er zijn 8 bedrijven die meedoen per sessie. Data B. Mailservice neemt deel aan de sessie van 13.00 uur. 

Flight Tour

Tijdens de tour word je meegenomen door 2 begeleiders (piloot en stewardess) langs verschillende bedrijven, waaronder Data B. Mailservice. De bedrijven geven een korte elevator pitch zodat jij een eerste indruk krijgt van deze bedrijven. De tour duurt 20 minuten. Inschrijven kan 5 minuten van tevoren bij de Flight Tour kraam. Data B. Mailservice neemt deel aan de sessie van 15.30 uur.

Hieronder vind je onze openstaande vacatures. Zie je op dit moment geen passende vacature? Geen probleem! We gaan graag met je in gesprek om te ontdekken hoe jij verschil kunt maken binnen ons team.

Is je interesse gewekt op de banenmarkt en wil je meer zien van Data B. Mailservice? Ben je niet in de gelegenheid om naar de banenmarkt te komen op 30 mei en 13 juni, maar ben je wel nieuwsgierig naar wat Data B. Mailservice voor jou kan betekenen? Kom dan naar de openmiddag op 24 juni aanstaande om in een informele setting kennis te maken en sfeer te proeven. 

Meld je aan voor de openmiddag op 24 juni