Nog geen klant? Beleef onze service!

Nog geen klant? Beleef onze service!

Precies een week geleden stonden wij met onze stand op de beurs Corporatieplein in Houten. En met succes! Tijdens deze beurs hebben we onze kennis kunnen delen over persoonlijke klantcommunicatie en over de voordelen van een betaalverzoek versturen.

“De sfeer was goed en ik had veel interessante gesprekken” aldus Ben Knollema, accountmanager bij Data B. Mailservice. Bovendien waren er meerdere bezoekers te spreken over onze actie. We zette in op de beleving van wat Data B. Mailservice kan en doet. Met als uitgangspunt: niets is beter dan onze service zelf beleven.

Hoe zag die beleving er dan precies uit? Op onze posters kon je de QR-code scannen. Daarmee werd je doorverwezen naar onze webpagina waar je je gegevens achterlaat. Binnen enkele dagen ontvangt de bezoeker een mail met daarin een persoonlijke code (omnichannel). Met deze code kunnen nieuwe klanten zich inloggen en krijgen je 50% korting op de eerste verwerking!

Wil jij ook kennismaken met Data B. Mailservice? Als je nog geen klant bent: scan nu de code! De actie is geheel vrijblijvend. Veel plezier!

Terug naar overzicht