Nieuwe innovaties voor de informatiemanager!

Nieuwe innovaties voor de informatiemanager!

De markt van output management vraagt steeds meer om flexibele toepassingen en met name in coronatijd, zijn er diverse bedrijven die innoveren. Zo lanceert Data B. Mailservice CTRL-P.  

Veel functionarissen, informatiemanagers en heffingsambtenaren werken nog altijd vanuit huis. Een van de grotere lokale belastingkantoren in Nederland kwam met een verzoek of diverse medewerkers ook vanuit huis persoonlijke documenten naar Mijn Overheid zouden kunnen sturen. 

We ontwikkelde ook dit jaar weer nieuwe functies. Een van deze functies is CTRL-P (of Control-P)Convidad, de dochteronderneming van Data B. Mailservice heeft deze vernieuwende printfunctie ontwikkeld.  

Hoe werkt het precies? CTRL-P wordt geïnstalleerd op een PC/werkstation, na installatie is een virtuele printer toegevoegd, genaamd Dboxx. Vanuit elk document of elke applicatie waarin een printfunctie beschikbaar is (ieen Office omgeving ook te starten via de shortcut-toetsen -P) kan deze printer worden gekozen. De virtuele printfunctie produceert een PDF van het te printen document en een .json met extra informatie met daarin de keuzes van de gebruiker.  

Op deze manier is het mogelijk om zeer eenvoudig binnen een handomdraai, een grote hoeveelheid documenten te printen.  
Wil je meer informatie? 

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op: 

Plan adviesgesprek

Terug naar overzicht