Netwerkbijeenkomst Data B. Mailservice

Netwerkbijeenkomst Data B. Mailservice

Kennis delen, ontwikkelingen bespreken en een expert aan het woord. Dit komt allemaal aan bod in de nieuwe netwerkbijeenkomst van Data B. Mailservice!  

De klanten van Data B. Mailservice waaronder gemeenten, lieten blijken behoefte te hebben aan een bijeenkomst om met elkaar in gesprek te gaan. Data B. Mailservice geeft daar gehoor aan en organiseert nu op donderdag 19 mei 2022 een exclusieve netwerkbijeenkomst voor gemeenten en belastingsamenwerkingen.  

Met deze bijeenkomst is het de bedoeling dat wij met in totaal ongeveer 25 personen onderlinge informatie uitwisselen over prangende zaken. Maar ook over uitdagingen en best practices op het gebied van bijvoorbeeld klantinteractie en bedrijfsvoering. Een unieke kans om meer samenwerking en uniformiteit te krijgen in de dienstverlening voor Gemeenten.   

De ongedwongen sfeer maakt dat we op een informele wijze met elkaar in gesprek gaan over wat er speelt in de markt. We organiseren de bijeenkomst in het voorjaar van 2022, op donderdag 19 mei. Graag verwelkomen we de genodigden om 11.00 uur bij  Cocensus in HeemskerkDe centrale ligging maakt het voor ieder gemakkelijk bereikbaar. Uiteraard organiseren we deze bijeenkomst volgens de dan geldende richtlijnen met betrekking tot Corona. 

Adres: De Trompet 2700 - 1967 DD Heemskerk.
Accountmanager Arjen Fledderman verzorgt de uitnodigingen. Heb jij geen uitnodiging ontvangen maar wil je er toch graag bij zijn?

Laat hier je gegevens achter. Geef in het vakje van "opmerkingen" aan: Uitnodiging netwerkbijeenkomst

Terug naar overzicht