Digitale oplossingen van Data B. Mailservice

Data B. Mailservice B.V. heeft diverse digitale oplossingen ontwikkeld voor de communicatie en interactie met uw klanten of burgers. Deze digitale oplossingen zetten we in om berichten en documenten op de juiste manier en volgens uw wensen te versturen of klaar te zetten. Daarbij kunt u natuurlijk denken aan e-mail, maar wij kunnen bijvoorbeeld ook de digitale verzending van berichten via de Berichtenbox van MijnOverheid of via een op maat ontwikkeld communicatieplatform voor u verzorgen.

Data B. Mailservice als intermediair MijnOverheid

Voor een snel groeiend aantal instanties (met ruim 40% marktaandeel) fungeert Data B. Mailservice B.V. als intermediair in het berichtenverkeer naar MijnOverheid. Dit houdt in dat wij voor uw instantie het gehele aansluitproces op MijnOverheid kunnen verzorgen én u bovendien kunnen ondersteunen bij het afleveren van berichten en documenten in de Berichtenbox van uw burgers. Het enige dat u nog hoeft te doen, is het invullen van het aanvraagformulier waarbij u Data B. Mailservice B.V. aanwijst als intermediair voor uw instelling of instantie.

Op het moment dat wij voor u als intermediair mogen optreden, kunnen wij de digitale documenten voor u afleveren in de Berichtenbox van geadresseerden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan belastingaanslagen voor de WOZ of andere gemeentelijke informatie zoals; herinneringen, aankondiging verlopen reisdocumenten, uitkeringsspecificaties, jaaropgaven, etc. U hoeft hiervoor alleen op vertrouwde en veilige wijze de ruwe data bij ons aan te leveren.

Digitaal Archief     Digitale betaaloplossingen      MijnOverheid