Software ontwikkeling

Als specialist in transactiemail denkt Data B. Mailservice B.V. voortdurend na hoe u als klant op een veilige, betrouwbare en integere manier met uw klanten en burgers kunt communiceren en interacteren. Bovendien investeren wij doorlopend in vernieuwde en verbeterde technieken; innovatie is bij ons geen modeterm, maar een wezenlijk onderdeel van onze dienstverlening.

Betrouwbare diensten

Betrouwbaarheid en veiligheid staan bij Data B. Mailservice B.V. hoog in het vaandel. De angst om gehackt te worden, spam mail te ontvangen die niet van echt te onderscheiden is of slachtoffer te worden van nieuwe phishing technieken is zeer reëel. Data B. Mailservice B.V. bouwt daarom voortdurend aan (de verbetering van) nieuwe digitale platforms die veilig en betrouwbaar zijn. Dat doen we voor overheden, bedrijven en instellingen die het brede publiek bedienen, zoals bijvoorbeeld in de vorm van een Digitaal Archief en onze (digitale) betaaloplossingen. Daarnaast ontwikkelen we in toenemende mate maatwerk oplossingen voor specifieke klantvragen. In de ontwikkeling van nieuwe oplossingen hanteren we een hoge standaard ten aanzien van beveiligingsaspecten en houden we bovendien voortdurend rekening met wet- en regelgeving op dit gebied.

Specifiek vraagstuk

Hebt u een specifiek vraagstuk waarvoor u een maatwerk oplossing wilt laten bouwen, neem dan gerust vrijblijvend contact op met Data B. Mailservice B.V. Met een team van 20 softwareontwikkelaars hebben we altijd de juiste expertise in huis om aan uw specifieke ontwikkelvraag te kunnen voldoen.

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op: 

Plan adviesgesprek

Toch liever meteen een offerte?

Vraag offerte aan