Printen

Hoewel het digitaal versturen van poststukken grotendeels gemeengoed is geworden, is print nog altijd een veelgebruikt communicatiemiddel in de interactie met klanten en/of burgers. Met name voor het versturen van direct mail en transactiemail wordt fysieke post veelvuldig ingezet.

Specialist in transactiemail

Data B. Mailservice B.V. is specialist in transactiemail - de verzamelnaam voor financiële en administratieve post. Daarbij valt te denken aan (WOZ-)aanslagen, facturen en herinneringen, maar ook pensioenoverzichten, prolongaties en polissen.

Als klant van Data B. Mailservice B.V. levert u ruwe data - zoals klant- of burgergegevens – bij ons aan, waarna wij de aangeleverde informatie verwerken tot het door u gewenste poststuk. Integriteit, correctheid en betrouwbaarheid zijn daarbij de drie belangrijkste kernwaarden. Het gaat immers om belangrijke en vertrouwelijke documenten, waarbij geen enkele foutmarge acceptabel is. Daarom wordt ieder databestand gecontroleerd op fouten en op dubbele of missende gegevens. Bovendien krijgt ieder geprint document een 2D-code mee. Met behulp van deze code weten we precies wat voor soort brief wij voor u verwerken om op die manier de integriteit van uw documenten goed te kunnen waarborgen.

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op: 

Plan adviesgesprek

Hoogwaardige machines

Het machinepark van Data B. Mailservice B.V. bestaat uit hypermoderne hoogwaardige inktjet en toner printers (waaronder de Ricoh Pro VC60000) die zo’n 50.000 pagina’s per uur afdrukken en een totale dagcapaciteit hebben van ruim 1 miljoen pagina’s. Onze geavanceerde software stelt ons in staat om zeer variabele printopdrachten op hoge snelheid en met zeer hoge kwaliteit te printen. Dat zorgt ervoor dat u op persoonlijk niveau diversiteit kunt aanbrengen in uw transactiemail. Of u nu een reclame-uiting wilt toevoegen aan de factuur voor mevrouw Bos of een persoonlijke boodschap aan de prolongatie voor meneer de Boer; de mogelijkheden zijn eindeloos.

  • Transactiemail
  • Direct mail
  • Verrijkte facturen
  • Oplossingen voor Acceptgiro
  • Gepersonaliseerde mailings
  • Mail merging
  • Aanslagen en belastingpost
  • Inline printing
  • Inktjet printing
  • Plano printing

Iedere geprinte pagina is bovendien voorzien van een 2D-codering, waardoor we elk poststuk nauwgezet kunnen volgen: vanaf het moment dat het geprint is totdat het verstuurd wordt. Dat maakt dat wij u een 100% betrouwbaarheidsgarantie kunnen bieden voor uw gepersonaliseerde mailing.

Diversiteit in print en materiaal

Niet alleen in datavariabelen, maar ook in materiaalkeuze zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunnen onze machines printen op bijna tien kilometer lange papierrollen, maar ook op plano formulieren, zigzagkettingformulieren of formulieren met geïntegreerde of geplakte pasjes. Daarnaast zijn er voor wat betreft het formaat en het gramsgewicht nagenoeg geen beperkingen; onze machines printen op 70 tot 250 grams papier/karton met afmetingen van 2” tot 24” en een maximale papierbreedte tot 470 mm. De kwaliteit van de afdruk? Die is met dank aan de hoogstaande techniek inmiddels gelijkwaardig zo niet beter dan de kwaliteit van conventionele offset technieken. Het grote voordeel daarvan is dat iedere afdruk uniek gemaakt kan worden.

Specialist in printen

Data B. Mailservice B.V. is sinds jaar en dag specialist in hoogwaardig printwerk. Jarenlange ervaring en een hoogwaardige machinepark maken ons tot een betrouwbaar partner voor uiteenlopende bedrijven, instanties en overheidsinstellingen. Naast hoogwaardig printwerk kan Data B. Mailservice ook het couverteren en de verzending van uw printwerk voor u verzorgen.

 Neem contact op!

Toch liever meteen een offerte?

Vraag offerte aan