Porto

Naast het printen en verpakken van uw documenten, kunt u de verzending van uw fysieke communicatie met een gerust hart aan Data B. Mailservice B.V. overlaten. Voor het verzenden en bezorgen van post werken we samen met alle bekende postverspreiders, waaronder PostNL. U profiteert van de gunstige tarieven die wij met hen hebben afgesproken. Heeft u zelf een overeenkomst gesloten met een postbedrijf of een sociale werkplaats? Geen enkel probleem, wij zetten de post klaar voor het door u geselecteerde postbedrijf, zodat ze het bij ons kunnen ophalen.

Tijdstip van verzenden

Data B. Mailservice B.V. denkt graag met u mee over het tijdstip van bezorgen. Daarbij hebt u de keuze uit diverse zogeheten ‘verzendkaders’.  Ook als u Data B. Mailservice B.V. inschakelt voor het uitwerken van een kanaalstrategie, is het tijdstip van bezorgen één van de belangrijkste onderwerpen om over na te denken. Dit tijdstip heeft namelijk betrekking op twee belangrijke elementen: de kosten voor verzending en de zogeheten ‘matdag’.

Voordelige portokosten

Op het moment dat Data B. Mailservice B.V. de fysieke documentstroom voor u mag verzorgen, is het voor ons belangrijk om te weten hoe snel u de post bij uw burgers of klanten bezorgd wilt hebben. Data B. Mailservice B.V. ontzorgt u volledig in het verzendproces. U geeft aan wanneer u de data bij ons kunt aanleveren en op welk dag (‘matdag’) de fysieke post bezorgd moet worden; wij zorgen voor een optimale inzet van de verzendmogelijkheden en een voor u financieel gunstige afhandeling. U profiteert dan maximaal van onze kennis en ervaring op dit gebied.

Matdag

Doordat transactiemail vaak betrekking heeft op gevoelige of ingewikkelde informatie, is het tijdstip van bezorgen ook belangrijk om een andere reden. Niet zelden zorgt de verzending van een grote hoeveelheid fysieke transactiemail voor veel drukte op de afdeling klantenservice. Door de matdag – de dag dat de post daadwerkelijk op de mat valt bij de ontvanger – goed af te stemmen met uw klantcontactcentrum, kunnen we de communicatiestromen die op gang komen naar aanleiding van de verstuurde mailing beter sturen en reguleren.

Controle

Het komt wel eens voor dat een klant of burger aangeeft facturen, belastingaanslagen of andere correspondentie niet te hebben ontvangen. Data B. Mailservice B.V. kan voor u tot aan de verzending controleren of het document daadwerkelijk is geprint, ingepakt en verzonden. Daarnaast kunnen wij, vanwege onze goede contacten met de verschillende postverspreiders, voor u navragen of zij de daadwerkelijke bezorging kunnen bevestigen. 

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op: 

Plan adviesgesprek