Multichannel

De communicatie en interactie met uw klanten, burgers of cliënten is iets waar u goed over nadenkt. Voor veel organisaties is het een uitdaging om hun communicatie zo goed mogelijk af te stemmen op de ontvanger. Of het nu om een betalingsverzoek of een reclame-uiting gaat; het is belangrijk dat de boodschap op juiste wijze en in goede orde wordt ontvangen. De specialisten van Data B. Mailservice B.V. ondersteunen u graag bij deze uitdaging.

De kracht van fysieke & digitale communicatie

Data B. Mailservice B.V. combineert het beste van twee werelden. Wij zijn ervan overtuigd dat digitale en fysieke communicatie elkaar niet bijten, maar juist versterken. Dat is de reden dat we klanten ontzorgen in zowel print-, druk- en couverteerwerk als in digitale communicatie. Bovendien ontzorgen we u niet alleen in de uitvoer, maar kunnen we u ook begeleiden bij het uitwerken van een kanaalstrategie.

Kanaalstrategie

De specialisten van Data B. Mailservice B.V. hebben veel ervaring in het uitwerken van zeer complexe kanaalstrategieën. Zij leven zich in uw klant, burger of cliënt in en werken samen met u een maatwerk strategie uit, waarbij de snelheid en het gemak van digitale communicatie worden gecombineerd met de vertrouwde en opvallende kwaliteiten van fysieke post.

Data B. Mailservice B.V. verzorgt multichannel trajecten voor uiteenlopende klanten, waarbij integriteit, betrouwbaarheid en accuraatheid de hoogste prioriteit hebben. We zijn er trots op dat zowel het MKB als grotere organisaties zoals gemeentes, overheidsinstellingen, woningbouwcorporaties, banken, pensioen- en verzekeringsmaatschappijen sinds jaar en dag op de kennis en expertise van Data B. Mailservice B.V. vertrouwen!

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Neem contact op!