MijnOverheid

Gemeentes, belastingsamenwerkingen, waterschappen, pensioenfondsen; steeds meer (overheid)instellingen zijn aangesloten op MijnOverheid. Daardoor kunnen burgers via MijnOverheid bericht krijgen over uiteenlopende zaken: van een bericht over de noodzakelijke APK-keuring van hun auto tot het inzien van de WOZ-beschikking of het volgen van een vergunningsaanvraag. Al deze informatie kunnen burgers digitaal ontvangen via een persoonlijke, digitale brievenbus. Deze ‘Berichtenbox’ is onderdeel van MijnOverheid, het digitale platform waarmee de overheid digitaal met burgers kan communiceren.

Intermediair MijnOverheid

Voor ruim 100 instanties fungeert Data B. Mailservice B.V. als intermediair in het berichtenverkeer naar MijnOverheid. Door uw organisatie aan te sluiten op MijnOverheid via de intermediair services van Data B. Mailservice B.V. bespaart u veel doorlooptijd en inspanning.

Het enige dat u hoeft te doen is bij de aanvraag voor de aansluiting op MijnOverheid aan te geven dat u aansluit via intermediair Data B. Mailservice B.V. Wij verzorgen dan op de snelst mogelijke wijze uw aansluiting. U levert de ruwe data aan ons aan en wij splitsen de data (op basis van BSN) in fysieke en digitale opdrachten. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de digitale berichten voor al uw klanten of burgers worden klaargezet in (de berichtenbox) van MijnOverheid. Burgers die geen berichtenbox hebben, ontvangen het bericht op de traditionele wijze via fysieke post.

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op: 

Plan adviesgesprek

Toch liever meteen een offerte?

Vraag offerte aan