Drukwerk

Met een snelheid van 1,3 miljard druppeltjes per seconde spuit de inkt met absurde precisie op een rol papier die met 120 meter per minuut voorbij raast: de inkjet printers van Data B. Mailservice B.V. zijn van de hoogste standaard. Waar het verschil tussen print- en drukwerk vroeger duidelijk te zien was, hebben verbeterde technieken en zeer concurrerende tarieven inkjet printwerk tot een waardig alternatief gemaakt voor drukwerk. Daardoor is het printwerk van Data B. Mailservice B.V. nauwelijks tot niet te onderscheiden van drukwerk.

Variabiliteit

In de wereld van inkjet printen is fantasie de enige beperkende factor. De hoogwaardige inkjet printers zorgen ervoor dat u - in combinatie met geavanceerde software - diversiteit in uw drukwerk kunt aanbrengen op persoonlijk niveau. Ongepersonaliseerde bulkmail wordt met hetzelfde gemak geprint als volledig gepersonaliseerde communicatie. Daardoor is het niet alleen mogelijk om transactiemail volledig af te stemmen op de ontvanger, maar kunt u ook uw reclame-uitingen tot in detail per ontvanger vormgeven. Door optimaal gebruik te maken van de inzet van variabele gegevens, verhoogt u de attentiewaarde van uw communicatie aanzienlijk.

Flexibiliteit

Het grote voordeel van print is de korte productietijd. Bovendien heeft de omvang van de order nagenoeg geen invloed op de prijs. Printwerk is eenvoudig aan te passen en dat zorgt voor een grote mate van flexibiliteit. Of u nu iedere brief gepersonaliseerd wilt laten afdrukken of gedurende een lopende actie een detail wilt aanpassen in het drukwerk: alles is mogelijk.

Kwaliteit

Met de hoogwaardige inkjet printers van Data B. Mailservice B.V. zijn er nagenoeg geen verschillen meer tussen print- en drukwerk. Uw huisstijl hoeft niet meer gedrukt te worden om de juiste kleur te benaderen; u kunt uw briefpapier ook gewoon laten printen. Dat maakt het versturen van fysieke mail niet alleen eenvoudiger, maar ook financieel aantrekkelijker.

Prijsvoordeel

Naast variabiliteit, flexibiliteit en kwaliteit is kostenbesparing een belangrijke vierde reden om voor inkjet printwerk te kiezen. Doordat de vaste kosten van inkjet printen vele malen lager liggen, valt ook de eenheidsprijs van inkjet printwerk lager uit dan de eenheidsprijs van drukwerk. Tel daar de kostenbesparing vanwege flexibiliteit en hoogwaardige kwaliteit printwerk bovenop en u wilt nooit meer anders!

Nieuwsgierig geworden naar inkjet printen?

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op: 

Plan adviesgesprek

Toch liever meteen een offerte?

Vraag offerte aan