Digitaal Archief

Met het Digitaal Archief van Data B. Mailservice B.V. kunt u (vertrouwelijke) documenten op een eenvoudige en efficiënte wijze digitaal aanbieden aan uw klanten of burgers. Dit digitale platform van Data B. Mailservice B.V. maakt het voor u zeer eenvoudig om op een snelle en efficiënte wijze te corresponderen met uw klanten, zonder hoge verzendkosten.

Toepassingen

Via het Digitaal Archief kunt u bijvoorbeeld eenvoudig een (kopie)nota, taxatieverslag of bezwaarformulier delen met uw klant of burger en stelt u hen in staat om direct de door u gevraagde actie te voltooien. Daarbij kunt u denken aan het betalen van een nota middels een digitale betaaloplossing, het downloaden van een specifiek document of het invullen en indienen van een formulier.

Persoonlijke omgeving

Met het Digitaal Archief van Data B. Mailservice B.V. biedt u klanten of burgers een persoonlijke omgeving, die toegankelijk is via persoonlijke inloggegevens. De klant of burger bereikt de persoonlijke omgeving via het digitale loket van uw bedrijf of uw gemeente. Op deze manier raken documenten nooit meer zoek, maar kunnen ze eenvoudig en snel geraadpleegd worden via de persoonlijke digitale omgeving.
Op de persoonlijke pagina staan alle eigen documenten overzichtelijk geordend. Denk bijvoorbeeld aan nota’s die voldaan zijn en/of nog voldaan moeten worden, aanslagen, bijsluiters, salarisstroken, specificaties, taxatieverslagen met foto's van objecten, bezwaarformulieren, aanvraagformulieren, enzovoort. U kunt de persoonlijke omgeving van uw klanten of burgers precies invullen zoals u wilt. Bovendien wordt deze digitale omgeving volledig vormgegeven in uw eigen huisstijl.

Beveiliging

Het Digitaal Archief van Data B. Mailservice B.V. draait op zeer professionele, betrouwbare en goed beveiligde servers. Deze servers kunnen zeer veel digitaal verkeer tegelijkertijd aan, zodat uw gegevens altijd goed bereikbaar zijn - ook op piekmomenten als uw klanten of burgers massaal documenten raadplegen.

Digitaal Archief voor u

Wilt u gebruikmaken van het Digitaal Archief van Data B. Mailservice B.V., dan kiest u voor een betrouwbare, goed beveiligde opbouw van een (digitaal) archief, waarin de communicatie met uw klant bewaard blijft. U kunt het Digitaal Archief op (kosten)efficiëntie wijze integreren in uw eigen webomgeving.

Data B. Mailservice B.V. ontzorgt u volledig in het plaatsen van de berichtgeving. U levert de ruwe data van het desbetreffende document aan ons aan en onze specialisten zorgen er vervolgens voor dat de documenten volgens u wensen worden opgemaakt, het bericht wordt klaargezet en er (desgewenst) een mail wordt verstuurd naar de klant of burger. Data B. Mailservice B.V. archiveert de berichten vervolgens voor u, zodat u en uw klant of burger het bericht tot een bepaalde periode kunnen raadplegen. De retentieperiode voor de documenten bepaalt u zelf. Nadat deze retentieperiode is verstreken, verwijderen wij de documenten vervolgens uit het archief.

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op: 

Plan adviesgesprek

Toch liever meteen een offerte?

Vraag offerte aan