Wil jij jezelf ontwikkelen en werken bij een innovatieve dienstverlener in digitale communicatie en betaaloplossingen? Dat kan!

Op onze afdeling automatisering is een vacature ontstaan voor een fulltime

Workflow specialist / applicatiebeheerder

De functie:

Als starter ga je bij ons, samen met onze professionals, aan de slag om onze processen zo optimaal mogelijk te automatiseren en implementeren. Hierbij gaat het met name om het ontwerpen (design) en produceren van fysieke en digitale output voor onze klanten, op basis van door de klant aangeleverde data. Je maakt bij deze (technische) implementatietrajecten  gebruik van specifieke workflow software. Daarnaast werk je mee aan de implementatie van nieuwe producten, zoals onze betaaloplossingen en customer experience platforms.

Je speelt een belangrijke rol in het contact met onze interne en externe klanten. Je bent sparringpartner en handelt vragen van gebruikers af. Je vindt het leuk en prettig om onze klanten te helpen en daarbij zet jij jezelf volledig in om de doelen van onze klanten te realiseren.

Intern werk je nauw samen met onze projectcoördinator, IT consultant en diverse software ontwikkelaars. In de omgang met deze collega’s ben je flexibel en proactief, je denkt mee en kunt goed werken in teamverband om op die manier dagelijks onze (nieuwe) producten te verbeteren. Kortom, Je werkzaamheden bestaan dus uit communiceren, afstemmen en plannen, maar ook de technische kant (het inrichten van de processen).

Jij:

  • hebt je MBO/HBO in de richting van ICT behaald (of een andere relevante studierichting)
  • hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (spreken, lezen, schrijven)
  • heb kennis van software talen en software tools
  • bent proactief, nauwkeurig, flexibel, creatief, collegiaal en klantgericht
  • legt gemakkelijk contact en bent communicatief sterk
  • hebt een goed analytisch denkvermogen
  • Maar bovenal:

Ben je enthousiast om nieuwe dingen te leren en te gaan werken binnen de onstuimig groeiende markt van de digitale dienstverlening.

Wij bieden

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris, een resultaat afhankelijke winstdeling en een goede werksfeer.

Reageren

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan je cv met motivatiebrief naar: vacatures@datab.nl , t.a.v. Peter Stel, HR manager. Voor informatie over de vacature kun je hem tijdens kantooruren bellen op 0594-552933

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!