Wij zoeken een medewerker schoonmaak voor ons kantoorpand in Leek

"Aanpakker met oog voor detail" 

Word jij onze nieuwe medewerker schoonmaak?

Wat ga je doen?

Als medewerker schoonmaak gebouw & kantoren zorg jij, samen met je collega ervoor dat alles er spik en span uitziet. Iedereen houdt van schone ruimtes, daarom ben jij echt onmisbaar! Je werkzaamheden kunnen bestaan uit stofzuigen, dweilen, prullenbakken legen, afstoffen van kantoorruimtes, schoonhouden van de algemene ruimtes en noem maar op! 

Ben je inzetbaar voor een langere tijd en woon je in Leek of omgeving? Wil jij ervoor zorgen dat de medewerkers en bezoekers verblijven in een schone en frisse omgeving?

Heb je een klantgerichte en enthousiaste houding weet je van aanpakken en kun je zelfstandig werken?

Je werkt 2 avonden in de week samen met je directe collega. Je taken zijn het schoonhouden (afstoffen, stofzuigen, dweilen) van diverse ruimtes in ons kantoorpand te Leek. Daarnaast leeg je de prullenbakken en papierbakken en zorg je dat alle ruimtes netjes zijn. 

Wat bieden wij?

We bieden je een leuke zelfstandige baan in Leek waarin je samen met je collega verantwoordelijk bent voor het schoonhouden van ons kantoorpand. Het gaat om een parttime baan voor 2 avonden in de week, werkdagen en werktijden in overleg te bepalen. Kortom een flexibele baan met een uitstekend salaris en reiskostenvergoeding

Wie zijn wij?

Data B. Mailservice is dé specialist in het digitaliseren van documentstromen, het versturen van fysieke post, maar ontzorgt klanten ook door het aanbieden van online betaalmogelijkheden. Wij zijn een dynamisch bedrijf en in samenwerking met onze dochteronderneming in Barcelona werken we continu aan innovaties. Het team van Data B. Mailservice bestaat uit enthousiaste professionals en werkt grotendeels vanuit het hoofdkantoor in Leek. Voor een groot aantal klanten verzorgen we iedere dag de digitale en fysieke documentstromen van ruwe data tot digitale of fysieke post. Dit varieert van het mailen en klaarzetten van digitale berichten in een beveiligde (DigiD) omgeving tot het printen en verzenden van fysieke poststukken. Ook ontwikkelen wij nieuwe producten in een complexe infrastructuur. Onze grote klantenkring bestaat onder andere uit overheidsinstanties, banken en grote verzekeringsmaatschappijen. Ook MKB, groothandels en drukkerijen weten ons te vinden. Wij streven continu naar vernieuwing en hoogwaardige kwaliteit om voor onze klant van grote toegevoegde waarde te zijn. Data B. staat voor kwaliteit en is ISO 9001, 14001, 27001 en ISAE 3402 type II gecertificeerd. 

Reageren?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan je cv met motivatiebrief naar Linda Prins-Daling, HR manager:  l.prins@datab.nl of 

Solliciteer direct

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!