De gemeenten Duiven en Westervoort versturen toch tijdig de belastingaanslagen OZB/WOZ via Data B. Mailservice B.V.

I.v.m. een tijdrovend conversietraject naar een nieuwe belastingapplicatie werd het spannend om de geplande aanslagenronde van de gemeenten Duiven en Westervoort (samen in de ambtelijke organisatie 1Stroom) in januari op te leggen. Mede dankzij de inspanningen vanuit de gemeenten en Data B. Mailservice B.V. zijn de belastingaanslagen met dagtekening 31 januari verwerkt en verzonden.

Deze werkzaamheden bestaan uit het verwerken van de databestanden uit de belastingapplicatie van GouwIT om de belastingaanslagen fysiek en digitaal op te maken en te verzenden naar de burgers van Duiven en Westervoort. De gemeente maakt gebruik van de intermediairfunctie van Data B. Mailservice B.V. bij Logius inzake de Berichtenbox van MijnOverheid en wordt tevens het digitaal archief Multichannel gehost zodat de burgers op de website van de betreffende gemeente altijd en overal de aanslag en taxatieverslag kunnen raadplegen.

 De gemeenten zijn zeer content over de flexibiliteit bij Data B. Mailservice B.V. en de inmiddels jarenlange ervaringen, een kwalitatief en consistente partner zeker ook wat betreft de continue innovatieve uitbreiding van diensten en software ontwikkelingen.

 Om de inspanningen te belonen zijn er vandaag vanuit de gemeente 2 overheerlijke taarten bezorgd, dit wordt uiteraard ontzettend op prijs gesteld!

1stroom_002

PHOTO-2020-02-06-16-46-32