Gemeenten Ede en Rhenen gebruiken Pingl voor het versturen van betaalverzoeken

De gemeenten Ede en Rhenen zijn succesvol aangesloten op Pingl, onze innovatieve betaaloplossing. Vanaf nu versturen beide gemeenten eenvoudig en snel directe betaalverzoeken via verschillende kanalen naar hun burgers. De integratie is vlekkeloos verlopen en Data B. Mailservice B.V. is uiteraard blij met de samenwerking.

Beide gemeenten gaan PINGL met name inzetten voor het snel en direct innen van openstaande posten op basis van reeds eerder gestuurde facturen, aanslagbiljetten, betaalmails en herinneringen. De communicatie verloopt via verschillende kanalen naar keuze (e-mail, SMS en Mijn Overheid) en is volledig in de huisstijl van de gemeenten.

Met Pingl kunt u de betaling van uw facturen vereenvoudigen en is er geen derdenrekening meer nodig waardoor het bedrag direct op de eigen rekening staat. Pingl vergroot de kans op een snelle betaling van de klant, burger of consument door het versturen van betaalverzoeken of verzoeken tot het afgeven van een digitale incassomachtiging. Vanuit een overzichtelijk dashboard heeft u de mogelijkheid om real-time de voortgang te zien.

 Benieuwd geworden hoe u uw burgers of klanten kunt bedienen met PINGL?

Lees meer op onze website.

https://www.datab.nl/diensten/pingl/