Wil jij jezelf ontwikkelen en werken bij een innovatieve dienstverlener in digitale communicatie en betaaloplossingen? Dat kan!

Op onze afdeling automatisering is een vacature ontstaan voor een

Allround Systeembeheerder 

De functie:

Samen met een collega vorm je het team dat constant bezig is met het inrichten, up-to-date houden en verder ontwikkelen van onze ICT infrastructuur zodat die aan alle eisen van onze business voldoet. Dat betekent in de praktijk dat je in een “permanent uptime” omgeving werkt met de nieuwste technieken en hardware. Een uitdagende omgeving waarin je veel kunt leren op het gebied van Virtualisatie (VM- ware), Backup (Veeam), Servers (Windows), Storage (Store -virtual), Werkplekautomatisering (Office 365) en Security/Firewall (Checkpoint). Het borgen en documenteren van de kennis die je hebt opgedaan is daarbij essentieel. Tevens behoren software licentie- en contractbeheer tot je takenpakket. Kortom, een zeer brede en afwisselende functie waarbij je werkzaamheden zowel intern (voor medewerkers van data B) als voor onze klanten zult verrichten.  

Jij:

  • hebt een afgeronde HBO opleiding in een ICT studierichting.
  • hebt bij voorkeur 2 jaar kennis en ervaring opgedaan in (enkele van) bovengenoemde deelgebieden van ICT beheer en infrastructuur.
  • kent de ICT Infrastructuur markt, de spelers, volgt de trends en ontwikkelingen en bent bereid bij te leren.
  • hebt bij voorkeur ook kennis van ITIL processen.
  • bent analytisch sterk, vooral op het gebied van ICT beheer.
  • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je bent flexibel en -bij calamiteiten - bereid ook buiten kantoortijden te werken.
  • Maar bovenal:

Ben je enthousiast om te gaan werken binnen de onstuimig groeiende markt van de digitale dienstverlening.

Wij bieden:

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris, een resultaat afhankelijke winstdeling en een goede werksfeer. De functie is in principe fulltime maar kan in overleg ook parttime worden ingevuld (ondergrens: 4 dagen; 30,4 uur per week gemiddeld)

Reageren:

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan je cv met motivatiebrief naar: vacatures@datab.nl, t.a.v. Peter Stel, HR manager. Voor informatie over de vacature kun je hem tijdens kantooruren bellen op 0594-552933

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!